Logo_Amell_Slider

projectes

Contes D'arreu del Món

El projecte “Contes d’arreu del món” consisteix en l’explicació de contes de diferents països en Català així com en l’idioma nadiu del país on pertanyen cadascun dels contes.

Dintre del gran ventall de contes amb els quals compta l’entitat dins del seu repertori podem incloure els següents contes com els més importants:

La llegenda de Manco Capac i Mamá Ocllo​

Tanga i el gran lleopard

La cabana dels bons amics​

una actitud i un llenguatge de pau

El projecte neix per a donar resposta a les diferents necessitats detectades per diferents educadors i tècnics de la nostra entitat que durant dos anys han estat recollint dades d’indicadors, de conceptes de Pau negatives, comunicació agressiva en menjadors i patis escolars, en diferents activitats de lleure o en reunions de caràcter associatiu.

El projecte ha proporcionat eines d’anàlisis i gestió de conflictes a través de la comunicació no violenta i el respecte a la diversitat a les entitats i associacions d’àmbit local, comarcal i territorial.

Dins de les activitats a realitzades dins del projecte s’ha dut a terme una jornada internacional de reflexió que va comptar amb persones de multitud de països sobretot de Llatinoamèrica.

Línia acol

La línia ACOL del Programa Treball i Formació del SOC és un programa que permet a persones en situació administrativa irregular a obtenir una autorització de residència temporal.

Aquesta autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social permet a les persones que formen part d’aquesta línia de subvencions obtenir un contracte de dotze mesos de durada en jornada laboral completa.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres