Quiénes somos?

La nostra entitat, va començar  dedicant-se al lleure en activitats socials i culturals, i amb el pas dels anys i amb la intenció de donar resposta a les necessitats de les famílies i de les diferents entitats amb les quals prestem serveis, s’han proposat intervencions integradores i inclusives, a traves del lleure educatiu i l’acció social.

L’ Associació de Monitors i Educadors de Lleida és una entitat educativa especialitzada en la gestió de serveis per a l’educació en el lleure, esportiva i cultural.

Al abril de 2001 Mª Esther Florensa va crear un petit grup d’animació a la ciutat de Lleida amb joves que realitzaven activitats de lleure amb infants en diferents esdeveniments culturals i socials, més endavant es va formar un grup més estable que realitzaven activitats amb famílies en risc d’exclusió social i immigrants de la ciutat. A l’any 2005 es va crear el grup EL PETIT MON DEL LLEURE, entitat on s’agrupaven diferents joves, monitors i educadors que realitzaven activitats lúdiques amb els nens de la ciutat. Durant tota la nostra trajectòria l’entitat, principalment, ha estat a disposició dels infants i joves. 

En el 2015, degut a la demanda i la necessitat de donar resposta a les famílies amb les que treballàvem, EL PETIT MOND DEL LLEURE s’organitzà com ASSOCIACIÓ DE MONITORS I EDUCADORS DE LLEIDA, amb la forma jurídica d’una associació sense ànim de lucre. A mesura que l’entitat ha anat creixent i evolucionant, també ho han fet els seus projectes, les seves demandes de participants i en conseqüència l’equip humà remunerat i cada vegada més especialitzat.

Els nostres valors?

  • L’educació d’infants, joves i persones adultes des de tots els àmbits de l’educació i la formació.
  • La promoció i difusió de l’educació en el lleure.
  • La promoció del compromís i la participació social, la ciutadania activa, el voluntariat i l’enfortiment del teixit associatiu.
  • La promoció dels valors del respecte, la convivència i el civisme; la cooperació i la solidaritat; la pluralitat i la diversitat; la integració i la cohesió social, els hàbits saludables; el respecte al medi ambient i la sostenibilitat, i l’arrelament i l’estima al territori, al país i a la cultura.

La nostra visió

  • La nostra entitat, aspira a la garantia de drets i la igualtat d’oportunitats de tots els membres de comunitat, amb especial sensibilitat a la infància i la joventut de la província de Lleida.
  • Volem generar canvi, contra la injustícies la pau i les drets humans. volem i treballem amb a la nostra comunitat, perquè els infants, joves i les seves famílies siguin els veritables protagonistes.
Jose Antonio Blanco

Presidente

M. Esther Florensa

Directora de proyectos

Jordi Lazo

Director IT

Omo Elisha Edosa

Monitor de actividades de ocio infantil y juvenil