Benvolgut, benvolgudes: 

Nos se si me recordes, soc Esther Florensa, i us escric per expilar-vos un projecte que impulso fa uns anys amb molta il·lusió
Ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos una nova iniciativa d’ AMELL ( Assoc. de Monitors i Educadors de Lleida), con ja sabeu venim desenvolupant diferents projectes a la província de Lleida, tal com Conta contes intercultural a diferents escoles, acompanyament familiar, activitats de lleure a casals i ludoteques, activitats amb joves de Lleida i joves nouvinguts a la cuitat.
Des de AMELL, fomentem el voluntariat entre nen, nenes, joves i adults, a les nostres activitats, realitzem diversos taller com per exemple animació a la lectura jocs, experiments amb material naturals, activitats de diferents països del món i altres.
Tots aquest projectes es desenvolupen amb molta il·lusió i estima per part dels diferents professional multidisciplinars i voluntaris de diversos països que impulsen la nostra entitat.
Per tot el que ens motiva en agradaria que ens acompanyeu en aquesta iniciativa!, la nostra primera Festa Intercultural Infantil, per nosaltres la vostra presencia és important per poder seguir desenvolupant les nostres diferents projectes. 

La Festa Intercultural Infantil, es realitza el dia 27 de juliol a les 17:30 al Barri de Balafia, allí podreu gaudir del Conte “El monstruo del enfado” que estarà a càrrec de uns educadors que venen de Mèxic i realitzarem diferents tallerets de expressió plàstica i gaudirem d’una estona de balls tradicionals d’arreu del món.( tot els tallerets podran rebre el donatiu que vulgueu per les despeses de material)
Per finalitzar aquesta estona tindrem un espai on podeu gaudir de tobogans inflables per tota la família. (Donatiu 1€)

Categorías: Blog

0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *